Sociala medier

Sociala medier

Vi finns på Facebook, Instagram och Youtube. Välkommen att föja och kommunicera med oss där. Hjälp oss gärna att också sprida viktigt information när det händer något allvarligt. Det kan vara oväder, samhällsstörningar, skogsbränder och så vidare.


Facebook: @rtjmedelpad
Instagram: rtjmedelpad
Youtube: Räddningstjänsten Medelpad

På facebook publicerar vi också larm som vi får. I mån av tid.Blir det körigt, så måste vi prioritera larmen.

Vi har ett ansvar att den information som publiceras i våra kanaler på de sociala medierna håller en god ton och att alla känner sig välkomna att kommentera, skicka meddelanden eller dela vår information.

Därmed kommer vi att ta bort inlägg som är kränkande eller på annat sätt är olämpliga. Dessa inlägg bevaras och polisanmäls om de är brottsliga.

Du får inte göra inlägg som innehåller:
- Hot, förtal eller personangrepp
- Hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
- Olovliga våldsskildringar eller pornografi
- Uppmaningar till brott
- Upphovsrättsligt skyddat material
- Sekretessomfattande uppgifter
- Kommersiell reklam för produkter och företag

Personer som bryter mot våra riktlinjer eller personer som på annat vis agerar störande kan komma att blockeras från våra kanaler.

Personuppgifter

Om du publicerar eller skickar oss personuppgifter i kommentarer eller meddelanden står du själv ansvarig för utlämnandet till Facebook, Instagram, Youtube och andra parter för vilka informationen är öppen. Tänk också på att din interaktion på sidan kan röja information om dig och ett inlägg eller kommentar räknas som allmän handling. Publicera aldrig sekretessbelagd information på sociala medier.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter

Senast uppdaterad: