Brandman som klättrar på en stege.

Drift- och underhållstekniker

Vi söker en drift- och underhållstekniker som vill vara med och bidra till att räddningstjänstens övningsanläggning håller högsta klass.

Räddningstjänsten är en viktig del i Sveriges civila försvar. I det omvärldsläge som råder behöver förmågan till civilt försvar stärkas. Som ett led i detta kommer aktiviteten på Medelpads räddningstjänstförbunds övningsanläggning att öka under kommande år.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som drift- och underhållstekniker i vårt team på MRF Skyddscenter kommer du att vara en viktig del i det kommande arbetet. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och bestå av många olika delar då verksamheten är under pågående utveckling och förändring.

Det här är några av de arbetsuppgifter vi ser kommer vara tongivande:

  • Utföra drift och underhåll av våra olika övningsobjekt.
  • Förbereda inför övningar och utbildningar med såväl interna som externa aktörer.
  • Vara ett stöd till instruktörer under övningar och utbildningar med såväl interna som externa aktörer.
  • Agera som instruktör vid behov.

Om dig

Du är driven, initiativrik och gillar att arbeta i team. Du är praktiskt lagd och kan ta i när det behövs. Eftersom du ibland kommer behöva hjälpa till i övnings- och utbildningssammanhang är du lugn och pedagogisk. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Förmåga att göra snabba förändringar är något vi förväntar av dig.

Din profil

Vi ser det som meriterande om du ha erfarenhet av arbete inom räddningstjänst eller tidigare arbetat i en liknande roll.

Då mycket av arbetet utförs med hjälp av traktor eller andra tunga fordon behöver du körkortsbehörighet C. Yrkesförarbevis för lastmaskin är meriterande.

Omfattning

Heltidsanställning (100 procent), tidsbegränsad 12 månader med goda möjligheter till förlängning.

Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Om oss

Vår vision är ett tryggt, säkert och hållbart samhälle. Vi strävar efter att vara en ledande organisation med ett starkt framtids- och utvecklingsarbete. Inom många områden ligger vi i framkant i ett nationellt perspektiv. Kvalitets- och miljöfrågor samt en bra arbetsmiljö är centrala delar i vår verksamhet.

Våra värdeord är omtanke, kunskap och trygghet vilka genomsyrar vårt arbete och ett jämlikt förhållningssätt är viktigt för oss.

Kontaktpersoner

Karl Groves, platschef MRF Skyddscenter, karl.groves@rtjmedelpad.se, 070 354 67 49.

Facklig företrädare

Kommunal: Niklas Hildebrand Jerzewski, niklas.hildebrand.jerzewski@rtjmedelpad.se

Ansökan

Du ansöker via e-tjänst: Ansökan som drift- och underhållstekniker Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sista ansökningsdag är 3 mars.

Senast uppdaterad: