Hem

Räddningstjänsten Medelpad

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök

Indalsälven

25 april 2014

Indalsälven är en 430 kilometer en lång älv i Jämtland och Medelpad. Den är en av Sveriges vattenrikaste älvar och har sedan sekelskiftet blivit kraftigt utbyggd för elproduktion.

Indalsälven börjar sin resa mot Bottenhavet uppe i Jämtlandsfjällen och rinner ut ett par mil norr om Sundsvall i Klingerfjärden.

Längs Indalsälven i Medelpad finns dammarna Järkvissle, Sillre och Bergeforsen. Bergeforsen är klassad som farlig verksamhet och kan göra störst skada för människa och miljö, enligt lagen om skydd mot olyckor.

Kartorna finns lagrade hos Länsstyrelsen Västernorrland. För att se tydligare hur ett visst område drabbas, navigera på Länsstyrelsens GIS-karta länk till annan webbplats

25 april 2014

GIS-karta

Kartorna finns lagrade hos Länsstyrelsen Västernorrland. För att se tydligare hur ett visst område drabbas, navigera på Länsstyrelsens GIS-kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Medelpads Räddningstjänst

Adress Björneborgsgatan 40
Tel växel: 060-12 32 00
Fax: 060-61 68 29


SPC3N2.sitevision-cloud.net

Om webbplatsen

Räddningstjänsten Medelpad är ett kommunalförbund som arbetar tillsammans för att öka säkerheten i kommunerna, Sundsvall Timrå och Ånge.

Verktyg

Ikon för e-post
Ikon för Facebook