Hem

Räddningstjänsten Medelpad

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök

Vi söker en redovisningsekonom

10 januari 2018

Ange bildtext

Medelpads räddningstjänstförbund har flera samhällsviktiga uppdrag inom Sundsvall, Timrå och Ånge kommuner.

  •  
  • Vid olyckor som kräver ett snabbt ingripande, där liv, egendom eller miljö hotas gör vi räddningsinsatser.
  • Vi stödjer samhället att förebygga olyckor och skapar trygghet genom information, utbildningar och annat stöd.Vi utövar tillsyn, brandskyddsarbete, medverkar till riskhänsyn i samhällsbygget, mm.
  • Vi samordnar och utvecklar kommunernas krisberedskap.

 

Vår vision är ett tryggt och säkert samhälle. Vi strävar efter att vara en ledande organisation med ett starkt framtids- och utvecklingsarbete. Inom många områden ligger vi i framkant i ett nationellt perspektiv. Kvalitets- och miljöfrågor samt en bra arbetsmiljö är centrala delar i vår verksamhet.

Vi söker en redovisningsekonom

Avdelningen för verksamhetsstöd fungerar som ett stöd till MRF:s förbundschef och övriga avdelningar, och infattar arbetsområden såsom extern/intern kommunikation, investeringar, drift av fordon, teknik, projektledning, ekonomi/uppföljning, personal och löner, ledningsstöd, fastigheter och värdskap/reception.


Arbetsuppgifter

 

Dina främsta arbetsuppgifter består av att hantera olika delar i ekonomiprocessen som till exempel fakturahantering, månadsuppföljning, interimsbokningar, budget/prognosarbete, bokslut.


Vi söker dig som har:

  • Akademisk examen som civilekonom med inriktning redovisning
  • Flera års arbetslivserfarenhet inom yrket
  • God förmåga att uttrycka dig på ett tydligt sätt i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i MS Office-paketet och ekonomisystem, gärna Raindance
  • God samarbetsförmåga


Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom offentlig verksamhet.


Som person är du självgående och kreativ i din yrkesroll. Du är lugn och kontrollerad i stressiga situationer och kan strukturera och prioritera ditt arbete effektivt. Vidare är du noggrann, flexibel och driver ditt arbete framåt. Att kommunicera på ett tydligt sätt faller sig lätt för dig och du har förmåga att beskriva ekonomiska begrepp på ett tydligt sätt för andra.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vill du veta mer?

 

Välkommen att kontakta:

Christina Nordlander, chef för administrationen, 070 – 669 93 30

Tora Åström, Sveriges Ingenjörer, 070 – 545 75 07 

Peter Höglund, Vision 070 – 191 62 02


Tjänstens omfattning 

 

Tjänsten är en provanställning på heltid som avser att övergå till en tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.


Vår vision och värdeord

 

Inom MRF arbetar vi efter visionen "Ett tryggare samhälle".  Alla ska känna sig välkomna i våra verksamheter. Vi ger våra kunder ett professionellt bemötande med likvärdig och jämställd service.


MRF:s värdeord omtanke, kunskap och trygghet genomsyrar vårt arbete.


Vid MRF arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.


Välkommen med din ansökan senast 24 januari

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vid MRF samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom att skicka e-post enligt andressen nedan. 

 

Sista ansökningsdag är 18-01-24. Skicka din ansökan till mrf.rekrytering@sundsvall.se. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.


Varmt välkommen med din ansökan!


Inom förbundet är vi 285 medarbetare och inom vårt verksamhetsområde bor cirka 125 000 personer. Förbundet har två heltids- och nio deltidsstationer. Inom en radie på 20 mil bor 650 000 invånare, en central del av norra Sveriges största arbetsmarknad. En väl utvecklad infrastruktur stärker vår strategiska placering 35 mil norr om Stockholm.

 

10 januari 2018

Medelpads Räddningstjänstförbund

Björneborgsgatan 40

85460 Sundsvall

Tel: 060-123200

E-post: mrf@sundsvall.se

Visa månad

Medelpads Räddningstjänst

Adress Björneborgsgatan 40
Tel växel: 060-12 32 00
Fax: 060-61 68 29


SPC3N2.sitevision-cloud.net

Om webbplatsen

Räddningstjänsten Medelpad är ett kommunalförbund som arbetar tillsammans för att öka säkerheten i kommunerna, Sundsvall Timrå och Ånge.

Verktyg

Ikon för e-post
Ikon för Facebook