Hem

Räddningstjänsten Medelpad

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök

Pågående flisbrand i Timrå

28 november 2018

En flisbrand i Timrå ger en röklukt som kan vara jobbig. Räddningstjänsten uppmanar allmänheten att stänga fönster, dörrar och ventilation om möjligt.

Sedan ett par dagar brinner det i en flishög på företaget Sebnor i Timrå. Det är en flishög som har självantänt och nu ger en rök som kan vara lite jobbig.

Rådande väderlek gör även att röken hålls fast i Timrådalen och därför uppmanar vi på Räddningstjänsten allmänheten att stänga fönster, dörrar och även att stänga ventilationen om det är möjligt.

 

Arbetet med att köra bort flis har pågått i några dagar redan och idag så åkte även vi dit med en styrka som assisterar lite.

 

Prognosen är att detta arbete kommer att pågå minst ett dygn till och väderleksrapporten skvallrar om lite vind och bättre förhållanden mot kvällen, vilket borde underlätta med att få bort röken.

 

Mer information finner ni på Timrå kommuns hemsida: http://www.timra.se/nyheter/raddningstjansten-uppmanar/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

28 november 2018

Medelpads Räddningstjänstförbund

Björneborgsgatan 40

85460 Sundsvall

Tel: 060-123200

E-post: mrf@sundsvall.se

Visa månad

Medelpads Räddningstjänst

Adress Björneborgsgatan 40
Tel växel: 060-12 32 00
Fax: 060-61 68 29


SSG3N2.sitevision-cloud.net

Om webbplatsen

Räddningstjänsten Medelpad är ett kommunalförbund som arbetar tillsammans för att öka säkerheten i kommunerna, Sundsvall Timrå och Ånge.

Verktyg

Ikon för e-post
Ikon för Facebook