Hem

Räddningstjänsten Medelpad

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök

Vi stödjer metoo-uppropet #larmetgar

11 december 2017

Ange bildtext

Räddningstjänstpersonal har fått ett eget metoo-upprop: #larmetgar. Medelpads Räddningstjänstförbunds ledningsgrupp stödjer kampanjen. Det är nolltolerans som gäller.

Alla har säkert hört talas om metoo-kampanjen, där människor vittnar om sexuella trakasserier, maktmissbruk och nedvärderande språkbruk. Nu har räddningstjänstpersonal fått en egen #hashtag som heter #larmetgar (larmetgar.se) Förhoppningen är att landets räddningstjänstchefer ska visa sitt stöd.


Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, skriver på sin hemsida att de välkomnar uppropet och nolltolerans för sexuella trakasserier är en självklarhet, särskilt på en arbetsplats som värnar om människans liv och hälsa.

 

Vi på Medelpads Räddningstjänstförbund stödjer kampanjen och anser att det är helt oacceptabelt att någon form av trakasserier får förekomma på vår arbetsplats. Vår arbetsplats är vår vardag.

 

Läs mer på MSB.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Per Silverliden med ledningsgruppen

11 december 2017

Medelpads Räddningstjänstförbund

Björneborgsgatan 40

85460 Sundsvall

Tel: 060-123200

E-post: mrf@sundsvall.se

Visa månad

Medelpads Räddningstjänst

Adress Björneborgsgatan 40
Tel växel: 060-12 32 00
Fax: 060-61 68 29


SPC3N2.sitevision-cloud.net

Om webbplatsen

Räddningstjänsten Medelpad är ett kommunalförbund som arbetar tillsammans för att öka säkerheten i kommunerna, Sundsvall Timrå och Ånge.

Verktyg

Ikon för e-post
Ikon för Facebook